Обявяват сделката за ЦСКА в понеделник

Гриша Ганчев и "Титан" си стиснаха окончателно ръцете, юристите знаят изхода

Сделка между "Титан" и Гриша Ганчев за ЦСКА ще има. Това обявиха категорично пред Sportline.bg два независими и абсолютни сигурни източника близки до двете страни.

"Спънки и недоразумения по време на преговорите между двете страни няма. Всичко е уточнено и има постигната договорка. Изяснена е и формата как ще стане влизането на Гриша Ганчев в ЦСКА, но на този етап няма да я обявяваме публично, за да изненадаме противниците на сделката. Това ще стане в понеделник. Можем да кажем, че на 99 процента всичко е сигурно и трябва да се случи нещо извънредно и силно разтърсващо, за да се стигне до провал. Нито една от двете страни обаче не мисли за подобен вариант", разкри един от източниците ни, пожелал да запази анонимност.

Това, което научихме е, че Димитър Борисов и Иво Иванов ще прехвърлят безвъзмездно на Гриша Ганчев футболистите, марката и договора за концесия на стадиона. Те дори са склонни да сключат договор между фирма "Титан" и футболния клуб за сътрудничество под формата на спонсорство. Така всяка година в клубната каса ще бъде превеждана известна сума. Досегашните собственици са категорични, че нямат никакво намерение да участват във властта. Техните намерения са да се съсредоточат в бизнеса си и нямат ресурс, който да инвестират в Борисовата градина.