Сидер Ага, а вас защо ви няма на протестите?

Мисия София

15-06-2013, 16:15

Автор:

Владимир Методиев

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сидер ага спипан посред нощ от протестиращи в ресторант

България трябва да е всеки ден на площада, за да си стоят уплашените мишки в дупките

Цялата Родина излезе на площадите, за да каже своето голямо, истинско, категорично “НЕ” на предаването на Държавната агенция “Национална сигурност” в ръцете на партия, чиито майчин език не е българският. България, гражданите и показаха, че са живи, че ги има и спряха влизането в ДАНС на човек, който доскоро бе разследван от същата тази ДАНС. Гражданското общество е на път да отбележи може би най-големия си успех от свалянето на Жан Виденов насам. Всъщност митингите от вчера ще имат полза само, ако продължат днес, утре, месец, два...Да продължат до пълното и безусловно сдаване на властта от хората, позволили си да предадат България.

Странно защо, когато страната се надигна срещу това национално предателство, ни липсваше един фалцет. Този на Волен Сидеров. Всъщност защо да е странно? Мълчанието на Сидер Ага по назначението на Делян Пеевски е поредното доказателство, че за него национализмът не е начин на живот, а живот под прикритие. Добре платен живот под прикритие. А който плаща, той поръчва музиката. И крясъците. А очевидно на Сидеров му бе заповядано да си мълчи.

Когато Парламента, част от който си и ти предава България и сигурността и в ръцете на ДПС, да си мълчиш е срамно. А когато си от “Атака” и мълчиш е два пъти по-срамно. Това бе последният пирон в ковчега на една партия, която от тук нататък няма как да видим повече в Парламента. И слава Богу! Неслучайно протестиращите скандираха колкото срещу двете управляващи партии, толкова и срещу техните ибрикчии в Народното събрание. България разпозна предателите в петък вечерта. И ги заклейми. Тях пък очевидно ги е страх, затова не са на митинга, а в мишите си дупки. Ето затова всички трябва да сме на площада, и довечера, и всеки ден. За да не си подават мишките носа.