Лятно училище за малчуганите в Средец

Лятната занималня ще бъде открита с обичая „Пеперуда” представен от членовете на тракийското дружество

Лятно училище се открива  в Средец. Инициативата е на община Средец в партньорство с ТД „ Лазо Лазов”. Лятната занималнята е разделена на три модула и ще се провежда през юни, юли и август.

Занятията ще започнат на 18 юни от 10 часа и ще се провеждат в двора на Байловата къща в центъра на града. Преподаватели от Бургас и Средец  ще преподават уроци по рисуване , приложно изкуство и пеене. Лятната занималня ще бъде открита с обичая „Пеперуда” представен от членовете на тракийското дружество.

„Бунтовните песни на Странджа” „Малки четат на големи” , „Млад природолюбител” и „Старият албум разказва”  са някои от интересните инициативи включени в програмата на лятното училище. Заниманията са безплатни и включват още занимателни упражнения по български език апликиране и моделиране. Целта на лятното училище е да подпомогне родителите в организиране на свободното време на децата .

На 16 август всички  участници  ще получат дипломи, ще бъде организиран и празник, на  който  малчуганите да покажат своите умения. 

За записване и информация тел.: 0886 633 063 Лазар Налбантов