Край на сагата "ЦСКА"! Гриша Ганчев се отказа

Последната, решителна, среща между Иво Иванов и ловешкия бизнесмен беше в 18,00 часа в Ловеч

Бизнесменът Гриша Ганчев се е отказал окончателно от ЦСКА, научи Sportline.bg. На последната среща на ловешкия бизнесмен с единия от собствениците на "Титан" Иво Иванов двамата не са стигнали до разбирателство и ловешкият меценат е сложил край на мераците си да влезе в ЦСКА. Разговорът, който трябваше да бъде окончателен и да приключи продължилата около 20 дни сага с продажбата на ЦСКА, е започнал в 18,00 часа днес. Срещата е била в Ловеч и е била само между Гриша Ганчев и Иво Иванов. Двамата обаче не са се разбрали и ловешкият бизнесмен няма да вземе ЦСКА.

В продължение на два дни Гриша Ганчев беше прекратил всякаква комуникация със собствениците на "Титан". Близки до Димитър Борисов дори твърдяха, че Ганчев дори не вдигал телефона при позвъняванията на единия от двамата собственици на ЦСКА. Причината ловешкият бизнесмен да се откаже от първоночалното си намерение да влезе в ЦСКА е нестабилната политическа обстановка. Димитър Борисов и Иво Иванов бяха подготвили абсолютно цялата документация за осъществяване на сделката и в момента са в шок от развитието на нещата.

При това положение "армейците" остават собственост на Иво Иванов и Димитър Борисов. Ще участват в Лига Европа и още в понеделник ще картотекират футболистите. Както е известно, крайният срок за това е полунощ в понеделник срещу вторник. Жребият пък е в първия ден от новата седмица.