Тази сряда: “Горещ пясък” и най-доброто от АВВА

Бургас Лайф

25-06-2013, 06:22

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Парчета от 60-те в "Акустично с Горещ пясък"

Бургаската банда ще свири отново за своите фенове, като този път концертът ще е посветен на творчеството на шведската група

На 26 юни от 18.30 часа в зала Петя Дубарова /Културен център Морско казино/ за пореден път група „Горещ пясък“ ще провокира своите почитатели с талант и музикално лятно настроение. Бургаската банда  ще свири отново за своите фенове, като този път концертът ще е посветен на творчеството на шведската група ABBA. Едни от най-известните им парчета ще потопят публиката в ретро стила на седемдесетте. Интерактивният проект дава възможност на феновете да се насладят на музикалната програма,  но и да обменят опит и идеи с талантливите музиканти от "Горещ пясък".

Целта на срещите в рамките на проект "Акустично" е наред с приятното и различно преживяване за изпълнителите и публиката, да се обменят идеи, знания, опит между хора, обединени от любовта си към музиката, а защо не и да се постави начало на нови бъдещи проекти.

"Акустично с Горещ пясък" се провежда всяка последна седмица от месеца в продължение на цяла година, а входът е свободен.

Проектът се организира по инициатива на "Горещ пясък" и Община Бургас в подкрепа на кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019 г.