"Господари"-те в атака: Съдете Волен!

Общество

25-06-2013, 11:15

Снимка:

Нова тв

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

На крив Сидеров Мария Игнатова му пречи

Сидеров изпростя и се запътва към съда

Депутатския му имунитет не важи при граждански дела

Както и се очакваше, продуцентите на шоуто "Господари на ефира" няма да подминат циничните изказвания на Волен Сидеров към Мария Игнатова.

Волен Сидеров ще бъде съден за всички клевети, квалификации, обиди и лъжи. Към нас може да се присъдини всеки гражданин, който е бил потърпевш от неговите агресивни действия, заявиха позицията си в снощното издание на предаването.

Както е известно, лидерът на Атака си позволи обидни квалификации към Мария като я нарече "проститутка", а Халваджиян -  "изключителен измекяр".

Рачков, Мария Игнатова и Румен Угрински заявиха в позиция на екипа, че искат незабавното освобождаване на председателския пост на комисията по етика от Волен Сидеров.

"Информираме всички потърпевши и засегнати от него, че за завеждане на гражданско дело депутатският му имунитет не важи, и призоваваме всеки от вас да заведе иск, както ще направим ние", каза Мария Игнатова.

От "Господари на ефира" са категорични, че те са сатирично шоу и са отразявали през всичките 10 години всичко обективно, включително и изявите на Сидеров.