Сидеров изпростя и се запътва към съда

Политикът с грозни квалификации към Мария Игнатова, Маги Халваджиян изригна

Обществената изолация на Волен Сидеров явно го е уплашила и притеснила, защото политикът допуска грешка след грешка. И докато досега те бяха предимно политически, лидерът на Атака доказа, че дъното не само е стигнато, но и копае още надолу.

Независимо в колко трудна политическа ситуация е той, би трябвало поне държанието му да е мъжко.

В неделния ден, в собствената му телевизия Алфа, той нападна продуценти и актьори от "Господари на ефира", но не с аргументи, а с квалификации.

"Долни и подли измекяри като тези от "Господари на ефира" се гаврят с Атака. Там има една проститутка, която беше играчката на най-различни мутри през годините, Мария Игнатова се казва, която сега се опитва да иронизира нашето поведение. Сега се опитват да се гаврят и да иронизират това, че колегите ми сложиха някакъв плот от маса, да ме предпазват, който аз непрекъснато избутвах, и им казах, че не искам да ме предпазват и че няма нужда от това, че искам да говоря на тези, макар че срещу себе си виждах море от агресия и злоба. И сега се опитват някакви проститутчици, шантонерки такива, секс – играчки, на различни мутри през годините, преминавали от ръка в ръка, се опитват да се правят на артистки и актриси и да разиграват тези сцени като някакъв сарказъм", заяви самозабравилия се Сидеров.

Естествено, не закъсня и реакцията на Маги Халваджиян, който в прав текст заяви, че заради такива като Волен страната е на този хал.

"За съжаление това е лицето на българския политик: АРОГАНТЕН, ЗЛОБЕН, МАНИПУЛАТОР И ЛЪЖЕЦ!!! През десет годишното си съществуване "Господари на ефира" не се поддадоха на манипулации, заплахи, подкупи и изнудване. Останаха верни на принципите и съвестта си. Сутрин аз виждам в огледалото един почтен и честен човек. Вие какво виждате сутрин в огледалото, господин Сидеров? В последните 15 години с работата си съм се опитвал да показвам доброто, да уча младите да бъдат добри и състрадателни. Вие на какво ги учите? Трябва да се срамувате господин Сидеров! Ще се видим в съда, защото ако имам нещо, то е доброто ми име и няма да позволя, човек с морал като вашия да го опетнява!", отвърна Халваджиян.

Съдебна закана отправи и Димитър Рачков, който живее с Мария Игнатова и допълни, че "този човек трябва да се освидетелства”.