Jamiroquai и Redman ще взривят нощта на 28 юни

Рапърът пристига специално за концерта на фънк бандата

Само четири дни делят родните меломани от първото издание на Symphonics' Concerts на 28 юни, когато асид джаз гурутата Jamiroquai ще се развихрят на родна сцена.

Сред подгряващите изпълнители в нощта са Freestyle, Tri O Five и Маги Алексиева - Mey. Не е пропуснато и официалното афтър парти за дошлите. След фънк концерта на Jamiroquai феновете ще могат да продължат купона в столичния клуб Blender.

Изненадите за вечерта няма да спрат. Специалният гост-диджей, пристигащ за събитието, ще е величието Redman. Рапърът отдавна не крие своя афинитет към музиката на Джей Кей и компания и пристига в страната ни като фен и официален диджей на партито по случай концерта на британците.

Redman ще бъде и сред една от подгряващите звезди на концерта на ексцентричните фънк британци. По време на участието си на 28 юни феновете в залата ще чуят ексклузивно за първи път съвместната песен на рапъра "Paari"с родната ар енд би надежда Бобо и BobyLeon от Symphonix. Събитието ще е първо по рода си, в което световноизвестна звезда пристига в България за премиерата на своя песен с български изпълнител.

От своя страна, фронтменът на Jamiroquai не скри радостта си от предстоящата поява на Redman на родна територия и потвърди присъствие в столичното заведение веднага, щом слезе от сцената на Арена Армеец. Входът за събитието е 15 лв.

Междувременно, към феновете на Jamiroquai е отправено още едно предизвикателство. За Джей Кей, легендарния вокал и създател на британската банда се знаят със сигурност две неща – маниак е на тема шапки и идва за грандиозно шоу в България на 28-ми юни. След груповите билети с отстъпки от 20лв. до 30 лв.,които организаторите вече пуснаха в продажба, идва ред на маниашка игра, която ще забърка столичани в търсене на скрити билети за концерта. По идея на Symponics entertainment и "Heineken" на 25 юни София ще осъмне с 20 броя диско фънки шапки в стила на "лошото момче" Джей Кей. Под всяка от шапките, организаторите ще сложат плик с указания, което означава само едно: намерилият печелившата шапка получава билет на топ място за първото шоу на световно известната британска банда в България.