Прашките на Снежина Маджарова - на тема в местния парламент

Мисия Бургас

25-06-2013, 15:09

Снимка:

Глобус нюз

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ притеснени за Маджарова заради заплахата, винят СКАТ

Поредната шоу сесия на ОбС преминава в нови дразги, замесват и бельото на политиците

Бельото на депутати и политически лидери влезе между общо 60-те точки в дневния ред на заседанието на общински съвет - Бургас. 

След като за пореден път на сесията на ОбС от Национален фронт за спасение на България скочиха срещу синята зона в центъра на града, залата на Дома на нефтохимика се превърна в бойно поле, в което словестно се сражаваха представителите на двете основни групи опоненти - НФСБ и ГЕРБ. 

Нападението срещу разрастването на Синята зона засегна лично Георги Дражев, след като председателят на общинския съвет Константин Луков го обвини, че е "влязъл" обувките и панталоните на Волен Сидеров.

В разгара на споровете около смисъла на платеното паркиране в центъра и разрастващото се стротелство в този район, пък съпартиецът на Дражев - Валентин Касабов успя да отвърне на удара на Луков с думите: "Не знам къде влиза Георги Дражев, но вие влизате в прашките и полата на Снежина Маджарова. Нейният пример явно е заразен. Заседанието се води с двоен аршин", скочи Касабов.

Неговата реакция беше продиктувана от острите забележки за лошо поведение от страна на Георги Дражев, докато в същото време ситуацията в залата беше на косъм от ръкопашна саморазправа между представители на двете политически групи.

В крайна сметка до бой не се стигна, но до редица 20-минутни прекъсвания - три пъти.

Преди горещите летни страсти да ударят съветниците, в мир и сгоров беше избран новият заместник-председател на местния парламент.

За юриста Стоян Евтимов от ГЕРБ своя глас дадоха всиките 42-ма присъстващи на сесията.