Надеждата за ЦСКА умира

БФС отписа варианта с Нефтохимик, няма да има Изпълком

Надеждата за създаване на нов ЦСКА, който да използва лиценза на Нефтохимик, е на път да умре. На висшите етажи във футболния съюз са правени сондажи как "червените" могат да възкръснат като обединение между новосъздадения клуб ЦСКА 1923 и закъсалия бургаски новак в елита. Според шефовете на БФС комбинацията е напълно невъзможна, пише "Труд". Затова и заседание на Изпълкома явно няма да има. Двата клуба могат да играят отделно и самостоятелно, тъй като имат лицензи.
Но в момента в ЦСКА и Нефтохимик разполагат с по една дузина футболисти, които не водят нормален процес. Това почти изключва възможността Христо Стоичков да остане треньор или президент. Помощниците на Камата - Стефан Генов и Петко Петков, вече не ходят на работа на стадион "Българска армия".
За оставане на "червените" в елита при сегашната ситуация вече изглежда абсурдно да се говори. Отбор няма, избягалите вече футболисти изиграха две контроли срещу Светкавица и Славия. А ако от "Титан" не изпълнят условията на Стоичков и той не се върне на "Армията", е възможно Сашо Борисов да получи постоянно назначение.