Концертът на Snoop Dogg мина под знака на регето

Това е второто гостуване на рапъра в България

 Една от най-големите звезди на световната хип-хоп сцена Snoop Dogg се представи в различна светлина на българската публика по време на концерта си в столичната зала "Арена Армеец", съобщи БГНЕС.

При повторното си пристигане у нас, Келвин Броудъс, който вече пя на българска земя през 2008 година, представи своето друго амплоа - това на реге изпълнител под псевдонима Snoop Lion. Концертът на мултиплатинената легенда, който има номинация за "Грами", бе подгрят от 100 кила и балет VS Dance. Snoop, облечен с екип на българския национален отбор по футбол, пък представи на своите фенове доста парчета от най-новия си 12-ти албум "Reincarnated", който е инспириран от легендата на регето Боб Марли. Феновете успяха да чуят най-новите хитове на американския рапър "Here".

Comes the King" и "Lighters Up", а изпълнителят бе подкрепен по невероятен начин от своя лайв бенд. 41-годишният Snoop Dogg предложи на меломаните и сериозно пътуване през годините, като в залата звучаха доста парчета, продуцирани най-вече от Dr. Dre и Pharrell Williams. Той изпълни в доста различен аранжимент песента, която го изстреля на върха "Nuthin But a `G` Thang" - първият сингъл от албума на Dre - "The Chronic". Snoop не пропусна да подари на публиката едни от най-големите хитове от своята дискография като "Drop It Like It`s Hot" и "Beautiful", но и доста парчета, в които е гост-изпълнител, като "Still D.R.

E", "The Next Episode" на Dr. Dre и "I Wanna Love You" на Akon. В крайна сметка, концертът, който бе организиран от "MediaPro", предложи на феновете много танци и забавления, а България видя на живо поредната звезда от световната музикална сцена.