Закопчаха американка с револвер във... вагината

Повдигнатите срещу момичето обвинения са за притежание на наркотици, огнестрелно оръжие и участие в контрабанда

На 25 г. престой зад решетките беше осъдена Кристи Даун Харис на 28 г. от щата Оклахома, която била заловена през март по време на операция срещу разпространението на наркотици.

При ареста у нея са открити метаамфетамини, както и зареден с три патрона револвер... във вагината й. Срещу Кристи бяха повдигнати общо три обвинения: притежание на наркотици, незаконно притежание на оръжие и участие в контрабанда. По всяко от тези обвинения тя бе призната за виновна от съдията Стивън Кесингър от окръжния съд в Понтоток.

Белезниците щракнали около китките на американката, след като обучено да надушва наркотици полицейско куче започнало да се върти неспокойно около кола, в която били Кристи и друга жена. Автомобилът се намирал на паркинг на неработещ магазин. След ареста по пътя към участъка Харис неколкократно молила ескортиращите я полицаи да й позволят да отиде до тоалетната. После отказала да свали бельото си пред жена-полицай с мотива, че е в месечен цикъл. Но при проведения обиск полицайката Кати Ънбиуест забелязала предмет от дърво и метал да се подава от областта на вагината на арестантката.

Оръжието е конфискувано, а необичайната хрумка на арестантката й донесе само допълнителни години към присъдата.