Любен Дилов-син избира "Мис Созопол" 2013

12 топ-красавици ще се надпреварват за короната

Любен Дилов-син ще е председател на журито на конкурса "Мис Созопол 2013". Конкурсът ще се състои на 18 юни. Събитието ще се проведе в Амфитеатърът и е част от празниците в морския град, които ще продължат три дни, под патронажа на община Созопол.

Компания ще му прави Мисис България Йордана Димитрова, която пък няколко дни след това отлита за световния конкурс Мисис Вселена на Карибите. В журито ще е и още една хубавица - организаторката на Мис Бургас България - Ваня Кирова.

Короната на победителката ще връчи лично кметът на Созопол Панайот Рейзи. 12 топ-красавици ще се надпреварват, коя да стане първа. Шоуто ще е изискано и стилно, в типичен за града стил. В един от туровете хубавиците ще дефилират в специално изработени тоалети с морски орнаменти.

Водещи ще са Нина Никол, като русалка и богът на морето Нептун. За допълнително настроение ще се погрижат певицата "Sun Heart", която от скоро е новата дуетна половинка на Дичо (бившият вокалист на Д2), както и победителите от Бургас търси талант.