Издайническа гривна показва кога сте правили секс

Бъдещето е на лепенка, която няма да се сваля

Високотехнологична гривна показва на притежателя си кога е правил секс за последен път и дали актът го е удовлетворил, съобщи "Дейли мейл".

Гривните проследяват продължителността и дълбочината на съня, сърдечния ритъм, храната, която се поема, дори и качеството на сексуалния живот. Само с един поглед върху данните от гривната вашият партньор може да открие дали сте изневерявали и колко интензивен е бил греховният любовен акт.

Гривната Jawbone UP, според производителите й, ще научни потребителите как да живеят по-добре.

Джаджата издайник ще сложи край и на фалшивите оргазми, тъй като записва минута по минута изгаряните калории по време на секс.

Всъщност първоначалното предназначение на гривната е като персонален треньор.

Включена към апликация в съчетание със смартфона, тя дава ценни указания как да живеем по-здравословно.

Моделът Jawbone UP за 100 британски лири, притежаван от Джордж Озбърн, запомня броя на изминатите от него крачки, изгорените калории, преминатите разстояния, активното време и часовете в покой. Сензорът за движение регистрира данни и по време на сън, като отчита неговата продължителност и качество.

В САЩ някои от моделите се носят непрекъснато, без да се свалят, дори когато собственикът им е под душа. Следващата стъпка е в бъдеще високотехнологичните гривни да бъдат произвеждани под формата на лепенки, които няма да бъдат нито махани, нито презареждани