ЦСКА няма да има президент, Стоичков се отказа

Няколко от легендите на клуба влизат в управлението на тима

ЦСКА по всяка вероятност ще премахне длъжността президент в новата структура на управление, твърди "7 дни спорт". Тя ще се състои от Надзорен и Управителен съвет. В Надзорния съвет ще влязат няколко от легендите на клуба. Такава структура на управление имаше и при първия период на дуета Прамод Митал-Александър Томов.

Още с обявяването на намеренията си да влезе в ЦСКА, групата "Червени шампиони", която продължава да е нелегална, даде да се разбере, че иска колкото се може повече легенди да участват в управлението на тима. Досега президент на клуба се водеше легендата Димитър Пенев.

Имаше вариант Христо Стоичков да заема този пост, но това със сигурност няма да стане. Той е бил категоричен, че около сделката между новите собственици има твърде много неясноти и няма никакво желание да участва под каквато и да е форма в управлението.

Имената на всички нови ръководителище бъдат обявени официално днес. В 16 часа в гранд хотел "София" Александър Томов ще обяви новия начин на управление на клуба, а новият старши треньор Стойчо Младенов ще бъде представен официално.