Всички към морето, започва Solar Summer!

Булевард

23-07-2013, 15:42

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лятото ще бъде горещо и музиално със Solar Summer

Пет уикенда Cacao Beach ще се превърне в денс арена

В продължение на пет уикенда Слънчев бряг ще е домакин на най-големия фестивал за електронна музика у нас Solar Summer. Тазгодишната програма е умопомрачителна за феновете и включва над 20 световни звезди.

За първи път освен вечерните партита Solar ще предложи и безплатни дневни събития за плажуващите на Cacao Beach. Всяка събота от 13 до 18 часа един от гостуващите чуждестранни артисти на Solar за съответния уикенд ще прави дневно парти в компанията на българските им колеги Juan Alvarez и Liubo Ursiny.

На плажа пред заведението ще бъде построена огромна сцена във формата на крило на кайт сърф. Тя е проектирана и изработена специално за Solar, като на всяко парти ще изглежда по различен начин. Екраните и осветлението ще се пренареждат и ще удивляват феновете с необикновени форми. Атрактивните танцьори са задължителен елемент от летните партита на Cacao, като и тази година ще подгряват дошлите.

Adam Beyer и Nicole Moudaber ще дадат старт на фестивала на 26 юли. На следващия ден през деня пред публика ще излезе Sandy Rivera, който пък вечерта ще взриви сцената заедно с Sharam и Dirty South.

Вторият уикенд обещава да бъде унищожителен след обещан 6-часов сет от Mark Knight, последван на 3 август от Loco Dice, Robert Dietz и Enzo Siragusa. За плажното парти през деня за първи път у нас пристига шотландският боец от лейбъла на Mark Knight Toolroom Records – Mark Storie.

На 9 август b2b ще се изправят Hernan Cattaneo и Nick Warren, като към тях ще се присъедини и Guy Gerber. На 10 август следобедно ще се развихри резидентът на Yalta Club и Solar Summer Festival - Juan Alvarez, а вечерта е посветена на Sebastian Ingrosso и Thomas Gold.

Следващият, четвърти уикенд Dubfire ще излезе на сцената в компанията на Carlo Lio и The Junkies. Последните ще продължат парти маратона и през деня. Вечерта е запазена за един от любимците на родните фенове – големия Fedde le Grand, който заедно с официалното MC на Sensation White - MC Gee е подготвил 6-часов сет.

На 24 август Solar Summer ще приключи с американския виртуоз Victor Calderone. На присъствалите, преживелите и оцелелите - честито и догодина пак!