Лятото ще бъде горещо и музиално със Solar Summer

Над 20 световни звезди пристигат за най-големия фестивал за електронна музика у нас Solar Summer, организиран от Yalta Club

Готови ли сте за горещи емоции? Yalta Club са подготвили поредица от мега събития на българското Черноморие за предстоящия летен сезон. Повече от месец родните фенове ще бъдат изкушени от партита с едни от най-големите имена от световната сцена под шапката на най-мащабния фестивал за електронна музика у нас Solar Summer.

Програмата на тазгодишното издание ще срещне родните фенове с над 20 стилово различни, но винаги качествени артисти. От 26 юли в проедължение на пет уикенда Solar Summer ще гостува в Слънчев бряг на  Cacao Beach, като едновременно с това ще има и своя сцена - Solar Dance Arena, в рамките на Spirit of Burgas.

Парти маратонът ще започне на 26 юли на Cacao Beach с гостуването на шведското величие Adam Beyer в компанията на Nicole Moudaber. Следващия ден, събота, 27 юли, ще продължи с взривоопасна музикална комбинация, забъркана от носителя на Грами Sharam, краля на мелодичния хаус Sandy Rivera и гостуващия за първи път у нас Dirty South. Следващите уикенди феновете ще бъдат очаровани от доказани ди джеи като Mark Knight, Desolat Loco Dice, Robert Dietz, b2b ще бъдат и Hernan Cattaneo и Nick Warren. За пореден път Dubfire ще покаже силата на музиката си, а Fedde le Grand ще покаже класа в 6-часов сет.

Не по-малко интересни артисти са поканили организаторите от Yalta Club за своята сцена Solar Dance Arena в рамките на Spirit of Burgas. Най-известното транс трио Above&Beyond са първите потвърдили хедлайнери, които публиката ще види и чуе на 27-ми юли.

Съвсем скоро предстои да бъдат обявени всички артисти, които ще гостуват на най-мащабното издание на Solar Summer.