Шамара е новият Матросов на амбразурата

Готов да брани с живота си Орешарски

Рапърът Мишо Шамара отново се завръща в столицата, за да бъде рано до рано с новите си фенове пред НДК. Певецът е най-голямата атракция сред поддръжните на Орешарски, които всяка вечер се събират на Пилоните.

"Бях се прибрал, защото все пак трябва и да работя, но като виждам какво се случва, се качих в колата и тръгнах към София, за да съм на линия и да подкрепя правителството", заяви Шамара пред "Труд".

Той за пореден път нападна Бойко Борисов, който повече от година му е личен враг и го обсипва с всякакви нецензурни епитети.

"И да искат да ме убият, готов съм да умра за такава кауза, но аз няма да посегна и да използвам насилие. Видя се как престъпната групировка ГЕРБ се опитва да реставрира властта. Да си я върне със сила. Показателно е и истеричното поведение на Николай Младенов във фейсбук. Ако сега падне Орешарски, Плевнелиев, който е човек на Бойко, ще му помогне да се върне на власт. Това не трябва да се случва, защото мястото му е в затвора. Не може и да не се уважава мнението на хората. Тези, които сега хвърлят камъни, да гласуват на следващите избори, но дотогава си има избрано правителство", категоричен е рапърът.