Раздават безплатните билети за Spirit-a утре

Право на пас имат живущите в района на фестивала

Община Бургас и тази година ще осигури безплатни билети на живущите в непосредствена близост до фестивалната зона на най-очакваното и безспорно най-горещо лятно музикално събитие в страната - SPIRIT of Burgas, съобщиха от местната администрация. 

Билетите ще бъдат раздавани на 26 юли, петък от 9 до 17 часа в отдел "Култура" към община Бургас, намиращ се на ул. "Шейново" № 24, ет. 1 - сградата на бившия Профсъюзен дом.

Пропуск ще бъде даван само срещу представяне на лична карта, удостоверяваща, че адресът попада в пределите на определения от организаторите район. По постоянен и настоящ адрес, адресната регистрация следва да е направенане по-късно от датата 17 юли.

Обявените улици и номера са окончателно определени от организаторите на фестивала и пропуски няма да бъдат предоставяни на хора, чиито адреси не попадат в този район.

Всички посетители на тазгодишния SPIRIT трябва да знаят, че при напускане на фестивалната зона от 17 до 2 часа на 27 и 28 юли няма да бъдат пускани повторно в нея. Забраната няма да важи за периода след 2 часа до сутринта, както и за посещение на следващия фестивален ден.

Право на пропуск има всеки, чиято адресна регистрация попада в някой от следните райони:

 ул. "Княз Ал. Батенберг" - цялата улица

ул. "Филип Кутев" - цялата улица
ул. "6-ти Септември" - цялата улица
ул. "Крали Марко" - цялата улица
ул. "Цар Симеон" № 1-8
ул. "Морска" № 1-9
ул. "Славянска" № 1-7
ул. "Емил Де Лавеле" № 1-6-а
ул. "Антим I" № 1-4
бул. "Булаир" - цялата улица

бул. "Демокрация" № 1-6

ул. "Д-р Нидер" № 32-34