Последни бройки билети на цена от 119 лв. за Spirit-a

След изчерпването им, в сила влизат цените, които ще важат и в дните на фестивала

Остават последни бройки билети на цена от 119 лв. за най-якия плажен фест Spirit of Burgas. След изчерпването им, в сила влизат цените, които ще важат и в дните на фестивала, съобщиха организаторите.

Билети с отстъпка на цени от 69 лева за 1 ден и 109 лева за 2 дни все още може да вземете от: кино АРЕНА (София - Кино Арена Запад, Кино Арена Младост, Кино Арена Мол Варна, Кино Арена Парк Мол Стара Загора, Кино Арена Фламинго, Пловдив). В ISIC цената на двувневния билет е 99 лева за 2 дни.

"Билети се продават в мрежата на ЕВЕНТИМ, Германос, Пикадили, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, магазин НА ТЪМНО, USIT Colours, Burgas Plaza Mall, Action Aquapark - Слънчев бряг и по-добрите барове по южното Черноморие", казаха организаторите.

От събота, 27 юли, цените на билетите ще са 89 лева за еднодневен пас и 129 лева за двудневен. Пропуск "след полунощ" ще струва 50 лева. 

За удобство не моломаните, отседнали на квартира в покрайнините градският транспорт от и за Бургас ще върви на всеки час. Повече информация за раписание и билети може да намерите тук: http://burgasbus.info/

Освен това всеки билет за SPIRIT of Burgas ви носи 20% отстъпка от цената на посещение в Aquapark Слънчев бряг при представите на фестивален билет или гривна на касите на Aquapark.