ЦСКА без Валентин Илиев и в Стара Загора

Проблемите на треньора Стойчо Младенов в защитата се увеличават и заради контузията на Апостол Попов

ЦСКА остава без новия си капитан Валентин Илиев и във втория мач от "А" група срещу "Берое" в понеделник, пише "Труд". Жълтата карта на играча не пристига от украинския "Волин" и "червените" са я изискали чрез ФИФА. Но много малко вероятно е документът да се появи в понеделник, когато все още ще е възможно Илиев да бъде картотекиран.

 

Проблемите на треньора Стойчо Младенов в защитата се увеличават и заради контузията на Апостол Попов, който се оплаква от силни болки в аддукторите - вероятно заради липсата на подготовка през лятото.

Първоначално Апостол Попов бе освободен от ЦСКА, но после треньорът Младенов го върна. А третият вариант за централен защитник - Ангел Грънчов е контузен и ще се лекува около месец.

ЦСКА обмисля да предложи договор за 1 г. на Омар Косоко, национал от Бенин, който е на проби. В контролата срещу "Витоша" (Бистрица) - 2:1, крилото впечатли с много добро владеене на топката и бързина, но също е изостанал в подготовката. Очаква се отговорът на Косоко, който има предложения и от други клубове. Младенов освободи македонеца с германски паспорт Степан Вуйчич.

Договори за по 1 г. с ЦСКА подписаха дошлите под наем от "Насионал" (Мадейра) бразилец Ревсон и португалецът Бруно Морейра. "Червените" не плащат трансферна сума на родния клуб на Кристиано Роналдо, а само заплати на играчите.

 

ПОВЕЧЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК

 

Младенов е много договолен от юношата Григор Долапчиев, вкарал гол със задна ножица срещу "Витоша". Нападателят дебютира в първия отбор с попадение именно при Стойчо миналата година - при 5:0 над "Чардар" (Етрополе) за купата. Долапчиев ще получава все повече шансове за изява, но под зорко око, за да "не прегори". В момента опциите на ЦСКА за централен нападател са македонецът Християн Кировски и Бруно Морейра.

 

В същото време последният капитан на "червените" Иван Бандаловки подписа с белгийския ОХЛ. Договорът му с елитния клуб е за 3 г.