Голата DJane Husky чака бебе!

Пловдив Лайф

27-07-2013, 16:09

Снимка:

Facebook

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Горещ сблъсък на Акватека! DJane Husky и DJ Balthazar изригнаха! (ГАЛЕРИЯ)

За Plovdivutre.bg Симона сподели, че няма пластични операции и скоро ще има сватба

Симона, по-известна като DJane Husky, направи своето прощално парти снощи на Акватека 9-ти километър край Пловдив. 20-годишната диджейка се сбогува с феновете си, защото очаква своята първа рожба. Отсъствието й ще продължи само няколко месеца, докато Хъски влезе отново във форма.

Голата DJane Husky вече две години е сериозно обвързана с 28-годишния си приятел от Бургас. Любовта на хубавицата усилва желанието й да стане майка и заедно с любимия решават да опитат да създадат дете.

“Бебето беше планувано и желано, нямаме търпение да се появи”, сподели тя.

Атрактивната диджейка е в петия месец и ще има момиченце. Разказа, че затова са мечтали тя и половинката й.

Бъдещата наследница на бургазлийката е закърмена с хаус музика. След последното участие на Хъски снощи бебето ще продължи да слуша този стил – “…ще си слагам слушалки на коремчето, за да не й липсва музиката”, каза шеговито тя.

Русата хубавица сподели, че сватба ще има. Датата все още не е ясна, но със сигурност ще е след появата на бебето.

Едва на седемнайсет блондинката започва работа като диджей, но вече има орда почитатели. Любопитното е, че макар да популяризира естетичната хирургия, Симона се кълне, че не е пипала нищо по себе си.

Някога тя копняла да стане гимнастичка, но тежка контузия я принуждава да приключи със спорта и да се пренасочи към шоубизнеса. Въпреки нежеланието на родителите й тя да се занимава с подобен вид работа, тя се хвърля в дълбините на диджейството. Сега, 3 години по-късно, всички нейни приятели и роднини се гордеят с нея и я подкрепят.