50 000 на Бузлуджа? Може, но за последните 10 години

На традиционния събор на Левицата симпатизантите са не повече от 10 000, разкри Bulgariautre.bg в снимки

Опитващата се да управлява под натиска на ДПС Българска социалистическа партия се похвали, че на традиционния събор на Бузлуджа в събота се събрали 50 000 симпатизанти. Или поне така информираха услужливите медии. Bulgariautre.bg обаче се добра до снимки, правени от хеликоптер по време на 122-ия събор на левицата. От кадрите лъсва суровата истина. На традиционния "червен" форум присъстват не повече от 8000, максимум 10 000, симпатизанти на Столетницата от цялата страна.

Патосът, с който лидерът на БСП Сергей Станишев и депутатите от Коалиция за България опитаха да затапят устите на "лумпените" пред Народното събрание, всъщност, се оказа добре отрепетиран театър. Постановката на Бузлуджа не е нищо повече от опит за промиване на мозъци. "Напълно безспорно на Бузлуджа имаше подкрепа за правителството. Там наистина имаше 50 хиляди души и това не са 50 хиляди души, които се разхождат по жълтите павета след работа, каза тази сутрин надъханият депутат Антон Кутев от Коалиция за България пред БНР. - Защото да събереш хора, които са на жълтите павета след работа не е толкова трудно, колкото да ги качиш на върха на планината".

Истината, господа управляващи, тук е друга. На върха на планината може да се съберат 8000 души, които докато слязат в подножието да станат 80 000, благодарение на услужливите медии. Но това е най-обикновена манипулация. А на жълтите павета десетките хиляди протестиращи всеки ден ги вижда целият свят. Въпреки опитите на същите тези услужливи медии, на МВР и на депутатите да омаловажат силата на гражданите и от 20 000, да ги направят 2000.

ВИЖТЕ САМИ ОТ СНИМКИТЕ ДАЛИ НАИСТИНА НА СЪБОРА НА ЛЕВИЦАТА НА БУЗЛУДЖА СИМПАТИЗАНТИТЕ СА БИЛИ 50 000!