Любо: Ботев и Лудогорец ме правят радостен

Не ме интересува физическата подготовка на играчите, отсече селекционерът

Националният селекционер Любослав Пенев даде пресконференция преди мача с Македония в сряда. Любо бе в повече от оптимистично настроение, най-вече заради представянето на отборите ни в евротурнирите.

Спокоен съм от гледна точка на това, дали играчите са във форма, или не. Физическия аспект на футболистите много, много не ме интересува в момента. Едни първенства са започнали, други още не са. Надявам се за следващия лагер да са в много по-добра форма. В периода 6-10 септември имаме два мача, ще се опитаме да пробваме различни варианти както за Италия, така и за Малта. Имаме нови футболисти, ще ги видим“, сподели Любо.

 "Тази контрола, която е последна, срещу Македония е за усъвършенстване на нашия стил. За подобряване на някои елементи, както в нападение, така и в защита. В Македония още с кацането ще има една тренировка. Българският клубен футбол върви нагоре. Като цяло е рано да се коментира “А” група, но представянето на Ботев и Лудогорец трябва да ни радва. В колкото по-силни отбори и по-силни първенства играят футболистите, толкова по-добре и за националния тим", добави Чичовото.

ПОВЕЧЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК