Президентът вика Меглена Кунева и Радан Кънев на "Дондуков" 2

На срещата ще се обсъждат политическата ситуация в страната и актуализацията на бюджета

Днес президентът Росен Плевнелиев ще се срещне с лидера на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева и с председателя на Демократи за силна България Радан Кънев, съобщи прессекретариатът на държавния глава. Срещата ще се проведе на "Дондуков"2 от 16.00 часа.

Сред темите, които ще обсъждат държавният глава и представителите на Реформаторския блок ще бъдат обществено-политическата ситуация в страната и актуализацията на държавния бюджет за 2013 г.

Срещата е в рамките на инициираните през последния месец от Росен Плевнелиев разговори във връзка с актуалната ситуация в страната. Президентът вече се е срещал с омбудсмана, с представители на синдикатите, с национално признатите работодателски организации, с интелектуалци и общественици, посочват от прессекретариата на президента, предаде "Дарик". Плевнелиев планира да проведе срещи и с Негово светейшество патриарх Неофит, с президентите на Република България, с Националното сдружение на общините в Република България, а също така с представители на парламентарни и извънпарламентарни политически партии и др.