Паро: Адвокатът ми ще се разправя с ЦСКА

Стойчо да помисли малко, хората го отбягват, предупреди легендата

Аспарух Никодимов, Стоян Йорданов u Христо Маринчев вече не са част от ЦСКА. Вчера те прекратиха едностранно договорите си с клуба заради неполучени заплати. Раздялата им с ЦСКА стана факт след разговор с изпълнителния директор Александър Тодоров, пише "Тема спорт".

При него те депозираха молбите си. И тримата бяха назначени като скаути в клуба преди около година, а впоследствие Никодимов бе повишен в спортен директор. Заплатите на Йорданов и Маринчев са били по 2000 лева, а на Никодимов 5000. Те обаче отдавна не са получавали месечните си възнаграждения и сега ще претендират за тях. Сега в ЦСКА ще работят предимно хора, които са близки на Александър Томов и Стойчо Младенов. Друг е въпросът доколко те имат капацитета да управляват клуба и да водят оздравителен процес.

"Аз, заедно с Христо Маринчев и Стоян Йорданов си прекратихме договорите. Какво да правим на "Армията" - по цял ден да висим по кафенетата ли? Нашата работа стана като циганска сватба - само обещания, а пък в действителност... Прекратихме договорите си по вина на клуба. Аз цяло лято стоя затворен в София, за да се явявам от време на време. Ние да не сме хора за подигравка? Взели сме си един адвокат и вече той ще се разправя с тях. Имаме да получаваме по 5-6-7 заплати. В България не може да работиш без пари. И на други работници се дължат пари. Мен са ме лъгали много пъти, особено в последните 20 години. Не вярвам да се стигне чак до това да започнем дело срещу клуба. Няма да тръгнем да затрудняваме ЦСКА. Не искам да извивам ръцете на никого, но и не съм най-глупавият човек. Аз и моите колеги се утрепахме от пътуване, да гледаме този и онзи... Колко младежки национали наблюдавахме, а накрая какво - в отбора няма нито един", разочарован бе Паро.

"Притеснявам се от това, че не се говори открито. Всеки идва да работи със свой си екип. Въпреки че Стойчо ме покани в клуба, после се държат като че ли аз съм някакъв чужд човек. Е, да не съм на 20 години, че да си играя на иди ми-дойди ми?! Да не съм малко дете, че да ме разкарват напред назад?! Не се сърдя за нищо друго. И на Стойчо какво да му се сърдя - малко ли му е на главата и на него... Пожелавам му успех. Обаче само ще му кажа, че доста от приятелите му вече не са с него. Той си знае. Не само ние, но има и други приятели, които по същия начин странят от него. Трябва да види вината и в себе си, а не само другите да са виновни. Човек трябва да остава стъпил на земята, а не да лети в облаците", каза още бившият спортен директор на ЦСКА.

 

ПОВЕЧЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК.