Кой разведе Жени Калканджиева? (снимки)

Зорница Линдарева е новата жена до Стефан Манов – Тачо

Зорница Линдарева е новата жена до Стефан Манов – Тачо.
31 годишната изгора на Тачо е европейски модел и носител на короните "Мис Лято 2010" и "Мис Екзотик Монте Карло".

След 6 години брак Жени Калканджиева се развежда с бащата на детето си, който вече се е изнесъл от семейното ложе и живее със Зорница.

Любовта между Тачо и Зорница е пламнала преди година и половина, докато Калканджиева участвала в риалитито "Къртицата".

Манов явно си пада все по кралици на красотата, тъй като и новата му изгора има титли от конкурси. Всъщност точно Жени е откривателката на модела и точно тя я лансира за модния подиум.

Самата Калканджиева винаги е твърдяла, че е широко скроена и не е ревнива, а за никого не е тайна, че за съжаление Тачо й е слагал рога не веднъж: "Имаше период, в който двамата излизаха с компании, а Жени беше като куфар. Тачо се забавляваше, танцуваше, флиртуваше, а Жени пиеше сама на бара", споделят близки на двойката. Проблемът според тях е голямата възрастова разлика помежду им.

"Жени се беше наживяла, вече е улегнала, има друго мислене, Тачо е едно дете - иска да ходи по партита, да излиза по мъжки", смятат още приятели на семейството. По думите им Манов така и не успял да излезе от сянката на Жени и това също задълбочило пропастта между тях:"Това не е първата им раздяла, но май ще е последната. Когато имаха проблем, Тачо заминаваше за Испания при родителите си и като се върнеше, нещата някак се изглаждаха", разказват още близките им.

Двамата имат син Жорко, за когото според Калканджиева ще продължават да поделят грижите си дори след раздялата: "В интерес на истината той много се грижи за Жорко", споделя Калканджиева и допълва, че малкият още не знае, че двамата са се разделили, и тя му казвала, че татко е на работа.

От публикуваните снимки изглежда, че Тачо е преживял раздялата сега и се радва на компанията на новата си приятелка.