Плейбоят Петко минава под венчило

Петко Димитров и Яна Акимова се женят на 12 октомври

Петко и Яна вече не крият щастливото събитие. Двамата се сгодили на морето преди 2 месеца.

Тръпката между тях се е зародила се зад кулисите на танцувалното шоу „Денсинг старс”, където танцуваха заедно. В същия формат преди време Яна се загаджи с бившия си приятел - Орлин Павлов.
Петко има петгодишен син Виктор от брака му с тв водещата Мария Игнатова.
Плейбоят Петко (40 г.) и Яна (23 г.) станаха третата влюбена двойка в "Денсинг старс". Преди тях Деян Славчев-Део и Елена Добрикова и победителите от формата - Ангел Ковачев и Дорина Стоянова официално разкриха връзките си.
Бизнесменът Петко Димитров и танцьорката Яна Акимова вече не крият предстоящото щастливо събитие и дори отсега канят приятели и близки да споделят с тях радостта им.
Планират гражданския брак да е в тесен семеен кръг, където ще почерпят родителите си и някои по-близки роднини.
Истинският купон ще е в заведението на младоженеца, под чийто покрив ще се събере столичният елит. Очакват се няколко фолк и поп изпълнители да пеят на сватбата на годината, но черешката на тортата ще бъде голямата звезда на попфолка у нас Азис.
Булчинската рокля на красивата Яна вероятно ще бъде от италиански дизайнер, а за сватбения костюм на Петко пък ще се погрижи известна модна къща у нас, която присъства в гардероба му почти две години.
Наскоро бъдещата булка пътува до Милано и Венеция с приятелки, за да изберат тоалетите. Яна не бе придружена от половинката си, тъй като и двамата вярват в поверието, че младоженецът не трябва да вижда предварително роклята на булката.