Почва се! Емват Левски във ФИФА като ЦСКА

Докаран от Тодор Батков ще съди "сините" в Нион

Очаквано Левски тръгва по стъпките на ЦСКА! Най-нормалното нещо е отстранените от Наско Сираков четирима чужденци да си потърсят правата в съда. Интересното е, че първи изпищя агентът на Дъстли Мулдер. Очевидно на "Герена" очакваха проблеми най-малкото от него. Причината - бранителят бе докаран на "Герена" от Тодор Батков, чрез близките му хора Петьо Заберски и Николай Жейнов.

 

Агентът на Дъстли Мюлдер – Уини Хаатрехт, който е партньор на Жейнов, е бесен от създалата се ситуация в Левски. Хаатрехт се очаква да пристигне в понеделник в София, за да се срещне с ръководството на Левски и да бъде обсъдена раздялата между клуба и Мюлдер, пише ad.nl.

 

"Понеделник ще летя за София, за да се срещне с Мюлдер, а след това и с ръководството на Левски. Те си мислят, че всичко им е позволено", коментира представителят на холандския футболист. "През февруари Дъстли Мюлдер удължи договора си с Левски с още две години, а сега те просто искат да го освободят. Така не може да се работи и може да сезираме ФИФА", добави Хаатрехт.

 

"Дъстли е много разочарован от създалата се ситуация. В България за съжаление мислят, че могат да си направят свои собствени правила", каза още Уини Хаатрехт.