Готов е нов ЦСКА, ако Томов фалира този

Учредителите му искат среща с Лупи

Част от легендите на ЦСКА ще настояват за спешна среща с ръководството на клуба и в частност със създателя на групата "Червени шампиони" Александър Томов. Сред основните инициатори на тази идея е бившият спортен директор на армейците Аспарух Никодимов. Днес легендарният треньор ще събере свои съмишленици на среща, на която ще бъде обсъдено тежкото положение, в което се намира клубът. Веднага след нея ще бъде написана декларация, която ще се разпространи до края на седмицата из публичното пространство. Ветераните ще изразят силното си безпокойство от факта, че в момента в касата на ЦСКА няма нито един лев, и от неяснотата около бъдещето на отбора.

Освен Никодимов към инициативата ще се присъединят още имена като Стоян Йорданов, Христо Маринчев, Радослав Здравков, Йордан Йорданов-Жан, Александър Томаш, Владимир Манчев и други. Всички те ще искат да знаят от Александър Томов с какви пари смята да издържа червените и има ли въобще средствата за това, както и гаранции за бъдещето на отбора. Най-голямото им притеснение е свързано с факта, че до Нова година ЦСКА може да фалира и ситуацията от юни да се повтори с пълна сила, твърди "7 дни спорт".

 

РАЗКРИТО! ДЪЛГОВЕТЕ НА ЛУПИ СА 20 МИЛИОНА - ВИЖ ТУК

 

В същото време Аспарух Никодимов все още не е закрил създаденото преди месец дружество "ЦСКА 1923", тъй като се опасява, че в скоро време може отново да се прибегне към създаването на варианта на нов клуб, който да започне начисто от "В" група. Всички ветерани, които ще се присъединят към инициативата на Никодимов, са категорични, че стигне ли се до фалит на настоящото дружество, те са готови да поставят основите на чисто нов клуб.

 

ПОВЕЧЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК.