Отвориха мол Галерия Бургас, бомба не бе открита

Новините

29-08-2013, 17:53

Снимка:

Burgasutre, архив

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сигнал за бомба изпразни препълнения мол "Галерия" в Бургас

Само три часа след фалшивия сигнал за поставена бомба търговският център отново приема клиенти

В 17.30 часа днес  мол Галерия Бургас отново отвори врати за своите клиенти. Три часа след фалшивия сигнал за поставено взривно устройство всички магазини, заведения за хранене и развлечения в най-големия търговско-развлекателен център на Южното Черноморие вече работят.

При щателната проверка, извършена от специализирани екипи на МВР, не са намерени никакви съмнителни вещи или предмети, които да потвърдят подадения сигнал за поставено взривно устройство. От ръководството на мол Галерия Бургас уверяват, че са взети всички ефективни мерки за сигурност на гражданите, посещаващи търговско-развлекателния център.

Припомняме, че анонимният сигнал бе подаден в 14.24 часа на 29 август.

Професионално и без паника за по-малко от 5 минути бяха евакуирани хилядите посетители и служители в мола. По настояване на неговото ръководство успоредно с огледа в общите части на сградата бе извършена и проверка на автомобилите в открития и закрития паркинг на сградата, за да могат клиентите на търговския център по-бързо да се отправят към домовете си. По специално установен ред всички автомобили бяха своевременно изтеглени от паркингите.

Три часа по-късно обстановката в района е спокойна, всички магазини и заведения в центъра работят нормално, а ръководството на мол Галерия Бургас гарантира сигурността и спокойствието на всички свои клиенти.