Нова каса за феновете на Сцената

"Хората от Оз" сменя "Веселите уиндзорки"

Нова каса специално за феновете на "Сцена на кръстопът" отваря врати от днес - 1 септември. В прегръдката на театралните колони, на входа на Драмата, тя ще създаде удобства на ценителите. Те ще могат да си закупят билети и на касата на Драматичния театър без да се налага да чакат на опашки.

Тазгодишната "Сцена на кръстопът" среща огромни предизвикателства заради пожара, който избухна в голямата зала. Явно сме  обречени на мотото "Очаквай неочакваното", коментират от екипа на феста.

Неочакван се оказа проблемът с липсата на въртящ се кръг на сцената в Дома на културата "Борис Христов". По тази причина няма как да  се случи хитовото представление на Народния театър "Иван Вазов" "Веселите уиндзорки". Затова честта да закрият Есенния международен театрален фестивал се пада на Театър 199.

На 23 септември от 19.00 ч. в Дом на културата "Борис Христов" (бившия  Синдиндикален дом) е пловдивската премиера на "Хората от Оз" от Яна Борисова. На сцената ще се насладим на цяла плеяда изключителни артисти - Цветана Манева, Атанас Атанасов, Вежен Велчовски, Стефан Вълдобрев, Радена Вълканова. Спектакълът донесе награда Аскеер за поддържаща мъжка роля на Атанас Атанасов.