Ето и втората партида съквартиранти във VIP Brother 2013

След като снощи девет популярни българи влязоха в Къщата на VIP Brother 2013, тази вечер към тях се присъединиха и останалите им Съквартиранти.
Еделвайс - най-известната порно актриса в Италия. Тя е родена в Сибир, на 36 години и е израснала пред погледа на Михаил Горбачов -майка й е управител на зимната му резиденция. От 15 години е женена за българин - Алекс.

Преди нея прагът на Къщата прекрачи футболистът Стойко Сакалиев. Бившият футболист на ЦСКА - Саката, разкри една своя непозната досега страна - че пише поезия.

В Къщата влезе и Певицата Йоана Захариева. Тя е щура, скандална и истинска хулиганка. Има две деца от композитора Явор Козев, с когото са разделени. 
Боксьорът Тервел Пулев също прекрачи прага на Къщата тази вечер. Двукратният европейски вицешампион по бокс и носител на бронзов медал от Олимпийските игри Лондон 2012 г. е студент по право. Не му е приятно да се говори, че боксьорите не са интелигентни. И не желае да бъде сравняван с брат си Кубрат Пулев.
Другият нов съквартирант е бизнес дамата Ваня Червенкова. „Желязната лейди не проявява емоции в бизнеса си. Има едно дете – Никол. Определя се като агресивна жена.

Певицата Ирина Флорин влиза в Къщата  на VIP Brother, защото иска да покаже на хората най-доброто от себе си, да им даде пример. Тя казва, че е готова да плаче, да утешава, да бъде слаба или силна, естествена и истинска.

В къщата, отново заедно със съпруга си (американец), влезе и дъщерята на Мира Радева - Анна Янева. Тя е изгряваща звезда на холивудската поп и соул сцена. Пяла е заедно с Шака Кан, Ерик Бенет и дори със Стиви Уондър. Учи социология за две години, след което прекъсва и на 20-годишна възраст заминава да учи във вокалната програма на един от най-престижните университети в света „Musician's Institute”, Холивуд.
Разбира се, една от най-очакваните звезди, които зрителите с нетърпение искаха да видят и черешката на тортата в Къщата на VIP Brother 2013, беше богатата наследница Парис Хилтън.