Скандално! Парис се изгаври с българите!

Световната звезда публично унижи България пред целия свят

Явно незачитане към страната ни показа поредната чуждестранна знаменитост. "Съквартирантката" от Къщата на VIP Brother 2013, Парис Хилтън, буквално се присмя в лицето на всички българи и си тръгна “на бегом” от България рано-рано тази сутрин, пише razkritia.com.

Постъпката й втрещи колкото феновете, толкова и продуцентите на риалитито ВИП Брадър, в чиято Къща ни уверяваха, че Хилтън видиш ли, щяла да прекара поне 10 дни. Да, ама не! Богатото момиченце влезе при съквартирантите, завъртя се за има-няма 4-5 часа, раздаде няколко изкуствени усмивки и още в началото категорично заяви: “Няма да спя в една стая с толкова народ!”.

Дотук нормално… Принцесите си имат своите капризи.

Едва изкарала една нощ в собствения си хотел “Хилтън” в столицата обаче, Парис си нахлузи луксозните чепици и още по първи петли хукна към летището – бягайки от “туземците”, каквито явно сме й се сторили.

Гаврата с българите обаче бе в социалната мрежа Туитър, където часове след излитането си от България, Хилтън написа: “Здравейте, приятели! Имах малко работа в България, но я свърших и съм щастлива да ви съобщя, че най-после летя за любимия си град Париж. Вече съм наистина щастлива!”…

Статусът на Парис възмути българските й фенове заради тоталното незачитане от нейна страна и фактът, че прибра тлъста пачка от и без това бедната ни държава, само за да каже: “Кукуригу!”…

Показа ни среден пръст и това е! Само дето всички бяха зяпнали в захлас и крещяха около нея като алтави. Прости сме си и прости ще си останем… Затова не звездите, ами самите ние не се уважаваме”, гласи само един от стотиците коментари в социалната мрежа Фейсбук.

Преди час, Парис отново изчурулика, че мрази репортерите, които метафорично казано, винаги от мухата правят слон. 
 

 Снимка на Деня

Щрихи от Плевен