Нямам нищо общо с развода на Валери и Николета

Това заяви Азис в предаването ДикOff по Нова телевизия

"Когато се захващах с професията на певец, никога не съм мислил, че ще служа за пример. Аз също никога не съм взимал пример от моите кумири. Ексцентричността трябва да бъде прощавана на певците." каза още Азис.
Певецът помоли водещият Сашо Диков да се обръща към него с Васко. "Не ме интересува мнението на хорските деца за мен. Моят образ е като всички останали неща, които виждаме по телевизията. Като гледаме екшън филми, ставаме ли крадци на коли примерно", попита риторично Азис.  
"Напоследък взех да се харесвам без грим, но това е временно при мен. Не знам още колко време ще изкарам така. Може сега някое дете да попита: Татко, защо този чичко е толкова черен? Няма угодия на никого. Най-ценното за мен е детето. То беше направено с много любов", разкри още певецът.
"За полови актове не ми се говори. Май, че ми мина времето за тези разговори. Ако ще с 300 000 жени да преспя, аз пак ще бъда това, което съм. Не искам да говоря как е заченато детето ми", каза Азис и добави, че е много глупаво да си мислиш, че само жените се възхищават на голям полов член. "Мъжете са много по-суетни на тази тема. Не искам да говоря на тази тема, но аз повече не мога да им дам."

"Много мразя да говоря за пари. Да. Снимах се за гей списание в Гърция. Надявам се снимките да харесат на всички гейове по света.", категоричен беше певецът.
Сашо Диков не спря да задава въпроси на тема секс, пластична операция на половия член, хомосексуални контакти. "Сашо, не ми се говори за това", опита се да обясни Азис. "Е, за какво да се говорим", контрира Диков. - "На кого му пука за музиката. Хората се интересуват само от тези неща, за които те питам." В типичен за него стил, Азис отвърна: "Нямам нищо общо с развода на Николета Лозанова и Валери Божинов. В момента не пея и си почивам. Уморих се. Изведнъж поисках да спря всичко. Концерти, участия, телевизии. Всичко. Уморих се да не зная къде ще преспиш, кога ще се прибереш, дали ще се прибереш жив. В момента обикалям и пътувам много по целия свят".

Сашо Диков продължи да настоява с въпросите за сексуалната ориентация на Азис. "Не искам да говоря за това Сашо. Никога няма да се разбере истината за мъжете в моя живот. Няма да кажа с кого правя. Всички хора са бисексуални.", завърши певецът.