Бой в Къщата? Не е изключено някой да изяде шамарите

“Ей, Тервел! Ти направо си скъса дипломата за фризьор с тази прическа” провокира марионетката Пламен

Марионетката Пламен - подставеното лице в Къщата на VIP Brother 2013се е заел съвсем сериозно да си търси белята и може би в скоро времи ще си намери майстора. По всяка вероятност това ще е боксьора Тервел Пулев, с когото Пламен направи огромната грешка да се заяжда, пише razkritia.com.

След като демонстрира надуто и самоуверено поведение към почти всички от съквартирантите в Къщата и особено към жените, Пламен си навлече доста врагове, които с удоволствие биха му показали червен картон и биха го изритали на улицата, стига да можеше да участва в номинациите.

Пламен обаче надскочи себе си като се заяде не с кого да е, а с шампиона по бокс Тервел. Нападките му бяха свързани с прословутата мисия на Вип Брадър, в която участниците в риалитито трябваше да напълнят един буркан с отрязана коса, за да си осигурят храната за идната седмица.

“Ей, Тервел! Ти направо си скъса дипломата за фризьор с тази прическа”, започна да го дразни Пламен, като очевидно наблягаше на нескопосния начин, по който Тервел го е подстригал.

Боксьорът Пулев обаче не му остана длъжен: “Трай си там и стига дудна! Както трябваше да направя като отброяваха десет, девет, осем… ?”. Взел страната на Тервел, мъжът на Мира – Иво също го контрира: “Какво те интересува косата ти, нали си милионер?”.

Видял, че няма да стане на неговата, Пламен приключи с думите: “Добре де, ама можеше отзад да ме подстрижеш.”

Според зрителите на шоуто, не е изключено Пламен да си изяде шамарите в най-скоро време. Лошо ще е, ако са от Тервел.