Приятели на Жени пребили Тачо

Вече официално бившата любовницата на Тачо, Зорница Линдарева разкри, че той е бил нападнат в софийско заведение

Двамата се веселили в столичен клуб и се държали прекалено интимно. Без да предизвикат никого с нищо, към тях се приближили няколко мъже, вдигнали им скандал и обърнали масата. Всичко в краката ми беше в стъкла, но не се разпищях, разказа Зорница Линдарева на Венета Райкова.

Тачо обаче се държа мъжки. Не им отговори нищо, нито стана да се бие с тях. Сервитьорите оправиха масата ни, донесоха нови прибори и ние си продължихме вечерта. Стояхме чак до седем сутринта. Ако беше пъзльо, той веднага щеше да ми предложи да си тръгнем, защити го манекенката. А той се държа много достойно. Макар че мъжете казаха, че го презират, защото е оставил жена си Жени Калканджиева, пише skandalno.net.

Междувременно пък излязоха други изненадващи разкрития за самата Зорница. Като тийнейджърка тя била доста трътлеста и тежала над 85 килограма. Понеже била дащна и контактна, не била в изолация. Напротив. Момчетата се лепяли по нея, но тя ходела със сина на единствения български космонавт Георги Иванов – Иван. Той даже й бил кавалер на бала, но после тя го шитнала, понеже заплувала в други води.

Точно тогава изкрънкала пари от мама и тате, които били доста заможни, за да оправи фигурата си. Килограмите стопила с инат. Много упражнения и сериозно гладуване. След това си извадила две ребра, за да си направи талията по-малка. Сериозни вложения направила и в усмивката си. Там отишли над 100 бона. Известен столичен стоматолог й направил операция, кято променила обратната й захапка. Извадил й мъдреците, за да се очертаят скулите и сменил всичките й зъби с нови и модерни по специална технология, което струва много пари. След това легнала под скалпела да оправят лицето й. Сега манекенката се закле да не говори повече за романа си с Тачо и да продължи живота си смело напред.