Изненада! Николета имала връзка с Ванко 1

Двамата бяха щракнати от папараци на тайна среща

С дизайнери, футболисти, мулти милионери... и с кого ли още не свързваха името на Николета Лозанова, откакто е разделена с Валери Божинов. И най-вероятно има истина във всеки един слух. Но последният дойде неочаквано.

Николета Лозанова бе щракната в компанията на Ванко 1 на тайна среща. Минути след смехотворната пресконференция на плеймейтката, тя отпраши с луксозното си возило в неизвестна посока. Папараци обаче я проследиха и какво да видят? НиЛо си гука с рапъра, осъждан за трафик на жени.

Двамата, освен че са си близки дружки покрай Валери Божинов, имат и общо музикално минало – дуетното парче "Истински обичана". Тогава обаче Лозанова бе сериозно обвързана с Валери и Ванко 1 – каквито и мераци да е имал, не би си позволил да я сваля. Към днешна дата, нещата стоят другояче и по всичко личи, че екссводникът е новото гадже на Николета, пише "България Днес".

Припомняме, че срещу Ванко 1 бе заведено дело за склоняване към проституция в периода 1999 - 2003 година. След като излежа присъдата си от 4 години и 6 месеца + 4 500 лева, при първоначална присъда от 12 години, той излезе на свобода благодарение на поправка в закона, наречена Поправката "Ванко 1"./ hotarena.net