Йордан Минев: Все едно ми казаха, че съм бременен!

Йордан Минев даде обяснение за избухналия допингскандал

Неговата проба след световната квалификация на 10 септември Малта – България (1:2) е положителна и правата му бяха спрени. „Писмото, което е изпратено от световната централа, лично мен много ме изненада!

Изненадан беше и докторът на националния отбор.

Надяваме се всичко да се размине защото, това което ми е бито като инжекция, го има описано в документ преди и след мача. Явно е станало някакво разминаване и недоглеждане. Вярвам, че тези дни всичко ще се изясни и ще мога да играя пак”, заяви защитникът на Лудогорец.    

„Ден преди мача с Малта ми бе поставена инжекция ставно. Беше описана преди мача и след мача. Не знам защо се получи така. Още повече, това което ми е бито, не е допинг. То не ми дава сила. В момента пращаме писма до ФИФА, правим си защита, за да можем да получим отговор защо е това тяхно писмо, че съм уличен в допинг.

Аз не съм направил нищо нередно, всичко е описано в документите. Затова не го мисля най-тежкия вариант. Аз хапче не си слагам в устата. След като вчера ми казаха, че съм уличен в допинг все едно ми казаха, че съм бременен.

Щях да припадна, като ми казаха „допинг” по телефона”, каза още Минев.