Европа се изгаври с Волен Сидеров

Без цензура

26-09-2013, 22:02

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Атака пропуска гласуването на вота на недоверие

ЕНП посрещна "Атака“ със заключени врати

Групата на "Атака", която отсъстваше от парламентарното заседание и днес, продължава посещението си в Брюксел. Визитата е предварително планирана. Проведени са редица важни срещи, увери депутатът Десислав Чуколов пред журналисти в белгийската столица, предаде кореспондент на БНР от Брюксел, цитиран от trud.bg.
Многократно поставените въпроси с кого точно са разговаряли депутатите на "Атака", колко належащи са били тези срещи и какво е произтекло от тях бяха определени като "поръчкови". 
Действието се развиваше пред централата на Европейската народна партия (ЕНП), където от "Атака" искаха да внесат два документа. Сигнал срещу германския евродепутат Дорис Пак, която неотдавна нарече "Атака" расистка и националистическа партия, и Плана "Сидеров", от който да стане ясно дали партията е расистка и ксенофобска, или защитава националните интереси.
От ЕНП обаче ги посрещнаха също със заключени врати. По-рано техни представители казаха, че нямат уговорена среща с "Атака" и че всеки, който иска, може да пусне сигнал в пощенската кутия пред сградата, което в крайна сметка и направи Десислав Чуколов.