Нанси е горда с произхода си!

Нанси Карабойчева се гордее и с българския волейбол

Мис България 2013 предизвика много положителни чувства у всички българи, след като публикува във Facebook, че е горда с произхода си. Повод за прекрасната постъпка на Нанси Карабойчева стана класирането на националния ни волейболен тим в топ 4 на Евроволей 2013. Красивата 20-годишна девойка пусна в профила си снимка на отбора с надписа, че се гордее,  че е българка. Веднага нейните привърженици се изказаха ласкаво за действието на красивата дама от село Юнаците.

Всъщност Нанси Карабойчева е много свързана с волейбола личност и затова е нормално да изживява по-специално успехите на нашите национали. Любовта на Мис България е именно волейболист и се казва Добромир Димитров. Преди време самата Нанси също е тренирала този спорт.

Доста често най-красивата българка прави призиви в социалната мрежа за завръщането на Матей Казийски в националния отбор. Очевидно е, че Нанси Карабойчева следи изкъсо волейбола.

Довечера ще стане ясно дали Мис България ще стане и Мис Свят. Финалът е в Бали, а вчера Нанси сподели в интернет, че вече няма търпение да започне големият сблъсък. Към този момент е ясно, че Нанси е любимка на публиката, след като спечели категорично всички класации на зрителите, протичащи в интернет пространството. В последствие се оказа, че този триумф е само за престиж, но дори и той е от огромно значение за подвиг на “Мис Свят”.