"Мери Бойс бенд" посрещат есента с нова песен

Парчето е акустична балада

Бургаската група  "Мери Бойс Бенд" посрещна есента с нова песен. Сингълът "Приказка за нас", постави началото на новия клубен сезон. Парчето е акустична балада с китара и струнен квартет.

"Получи се много красива песен, която разказва за първата среща, за момента на влюбването, за вълшебството на любовта... Сигурна съм, че ще докосне хората, защото хармонията е завладяваща, а текстът връща най-чистите чувства", разказва чаровната вокалистка Мария, предаде в. "Труд".

Певицата сподели, че отминалото лято е било изпълнено не само с много участния в  Бяла, Русе, Правец, София и Бургас, но и е намерила достатъчно време за почивка. "Тази година отидох за първи път на плаж на 1 май и закрих сезона на 22 септември - едно дълго, слънчево лято, изпълнено с музика", сподели Мери.

Тя допълни, че е много щастлива от факта, че публиката все още ревниво помни всяка строфа от любимите песни на бандата.

"Директорът на Английската гимназия в Бургас Милена Андонова  ми се обади, че са открили новата учебна година с "Непознати улици". И когато споделям това, приятели ми разказват и за други училища, за други години", допълва Мери.