И Данчо Христов захапа Локо: Далеч са от нашето ниво

Спорт

30-09-2013, 11:46

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Никога не бих отишъл на Лаута, скоро няма как да не прилапаме някой трофей, сигурен е националът на Ботев

Националът в селекцията на Ботев (Пд) Йордан Христов е сред най-стабилните играчи на „канарчета­та" от началото на сезона. Десни­ят защитник, който има невероятен прогрес под ръководството на Стани­мир Стоилов, се съгласи да отговори на въпросите на „Меридиан Мач".

Ето част от най-интересните изказвания на Христов пред вестника:

„Още е рано да говорим за претенденти и титли. Смятам, че всичко ще се реши на доста по-късен етап. Наис­тина Лудогорец дик­тува темпото в пос­ледните години, но в крайна сметка всич­ко ще се реши на те­рена. Първенството е дълго. Дербитата тепърва предстоят”.

„Със сигурност ЦСКА и Левски ни­кога не могат да бъ­дат подценявани. В последно време чес­то се говори, че в двата родни тима има криза, но те ви­наги са близо до златните медали. Колкото до Локо (Пд), според мен те нямат никакъв шанс за титлата”.

„Не мисля, че Бо­тев няма цели. Ние се борим за тройка­та и най-вече да иг­раем в Европа. Опитахме качамака на мачове зад граница, сладък е! В никакъв случай не искам да изпус­нем удоволствието да играем в турнири­те през следващия сезон”.

„Ботев се развива в правилна посока. Да, наистина Лудо­горец има успех в последните години, но и ние ги следва­ме. Скоро няма как да не прилапаме и ние някой друг тро­фей”.

„Мечтая да стана шампион с Ботев. Ще е трудно, но не и невъзмож­но. Затова всеки ра­боти, за да просперира и да се разви­ва”.

„В момента никой друг клуб освен Ботев не може да ме привлече. Не вярвам да ми предложат по-­добри условия. Но в живота всичко е въз­можно. А в Локо (Пд) не си заслужава да премина. „Смърфовете" са далеч от на­шето ниво.

Plofvdivutre.bg припомня, че миналата седмица друг национал на Ботев - Тодор Неделев, също захапа вечния съперник Локо. Свалям ботуша и ще ушия Локо, каза тогава контузената звезда на канарите.