Бойко: Големият губещ е БСП

ДПС си печели изборите в смесените райони, а БСП не издига кандидати, коментира лидерът на ГЕРБ

Парламентарната криза е огромна и трябва да се отиде на избори. Няма тема, по която да не искаме вот на недоверие, продължаваме, но преди това трябва да се преструктурира парламента, коментира в Пловдив председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Миков шмекерува, нарушава всички правила на Народното събрание, заяви бившият премиер. Според него при нов вот на недоверие ще има ново шмекеруване в парламента. Ще пътуват, ще пият по ресторантите. От нас ще искат кворум. Колкото по-бързо се отиде на избори, толково по-добре, категоричен е Борисов.

Относно частичните местни избори Борисов каза, че партията увеличава избирателната си активност. Гърмен е голям срам за българската демокрация. Имаме 2500 гласа и то при страшна репресия – махания и уволнения. Който гласува за ДПС получава дърва, работа. Такава депресия и диктатура има... Там е друга България. Такъв страх не сте виждали. Големият губещ от всичко, което се случва е БСП, ДПС си печели изборите в смесените райони, коментира Борисов.

В Пловдив бяха приети 53-ма нови членове на ГЕРБ. От началото на годината в страната над 4000 души са влезли в редиците на партията. 400-500 са напуснали ГЕРБ, каза Цветан Цветанов.