Корабен гигант набира бургаски моряци за работа

Goldenport е оператор на спедиторски услуги в световен мащаб

Гръцки корабен гигант набира бургаски моряци за работа. Това е компанията Goldenport Shipmanagemnt Ltd. (Goldenport).

"Повече от двайсет години работим заедно с Goldenport в сферата на кораборемонта и превоза на товари по целия свят. За това време изградихме с тях здрави и ефективни взаимоотношения, създадохме и задържахме добри български специалисти, които са заедно с нас през изминалите години“, казват от българският партньор на фирмата – Apollonian Shipmanagement Ltd. (Apollonian), предаде maritime.bg.

В продължение на почти три десетилетия Goldenport е оператор на спедиторски услуги в световен мащаб и основен конкурент в корабната индустрия. Компанията е изградила силни и надеждни взаимоотношения с редица първокласни клиенти, които ползват услугите на техния флот- контейнеровози и кораби за насипни товари.

"С цел да гарантира най-добрите услуги, Goldenport Shipmanagemеnt Ltd. разполага с нов и съвременен флот, който е поддържан от нашите инженери и специалисти", потвърди българският партньор.

Дружеството притежава и управлява повече от 30 кораба, от които контейнеровози с капаците от 1000 до 5500 TEU и кораби за насипни товари от 50 000 до 150 000 DWT.

Официален представител за България е дългогодишният им партньор Apollonian Shipmanagement Ltd., със седалище в гр.Бургас, като основната дейност на компанията е корабно менажиране – набиране на екипажи, технически мениджмънт на кораби за насипни товари, контейнеровози и танкери. Apollonian е сертифицирана от Germanische Lloyds със стандарт ISO9001:2008 и работи по стандартите на международната конвенция MLC 2006.

“Към момента набираме цялостни екипажи – изпълнителен и команден състав за работа на контейнеровози и кораби за насипни товари. Всеки моряк или офицер с доказан плавателен стаж и желания за работа може да кандидатства при нас“, заяви още инж. Яни Георгиев, собственик и основател на компанията.