Мика Стоичкова - поредното алиби на Иво Аръков?

Актьорчето тръби за голямата си „любов”, за да прикрие истината за своята нестандартна сексуалност

Новоизлюпената „звезда“ на българския театър Иво Аръков и дъщерята на „златната топка” на световния футбол Христо Стоичков – Мика, са в страстна любовна авантюра, самодоволно се похвали актьорчето.

Миналата неделя в предаването на Росен Петров по bTV Аръков раздуха надълго и на широко за любовта си към дъщерята на най-известния българин.

Мика е поредната популярна жена, около която се отърква търсачът на слава, и по традиция това веднага става достояние на всички медии.

Доскоро никому неизвестният актьор се прочу покрай певицата Мария Илиева. Той сам разпространяваше клюки до жълтите издания за отношенията помежду им с цел да се наложи в шоубиз средите и да трупа популярност като „дон Жуан”.

След шумно разгласената от него  раздяла с Илиева миналата пролет последваха и други интимни връзки на амбициозния мъжки модел с популярни нежни имена, които странно как светкавично ставаха достояние на жълтата преса. Невръстният любовник вече си бил разработил канали, чрез които информацията за новите му завоевания бързо да стига до жълтите издания.

Сладкодумният „чаровник” оплитал „жертвите” си като се превръщал в близък „приятел” и „кошче за душевни отпадъци“ на набелязаните. Основната причина успешното му сближаване с дамите е, че познава много добре женската психика. Това се дължи на двойствената сексуална природа, която актьорчето от крайезерното градче Белослав умело прикрива.

В артистичните среди се носят слухове за това как новоизлюпеният актьор си уреждал роли и тв изяви, омайвайки застаряващи дами на високи постове в театри и тв мрежи.

Съвременното жиголо на родния театър успяло да омагьоса с недораслото си държание и популярни дами като Яна Маринова, Боряна Братоева и Елен Колева. Връзките му с по-възрастните и сексуално зрели жени рядко продължават дълго, но винаги стават достояние на медиите.

Една от най-обсъжданите връзки на Аръков бе с колежката му Елен Колева. Първоначално Аръков играел ролята на кошче за душевни отпадъци и бършел сълзите на изтормозената Елен, а после навлязъл още по-навътре в интимното й пространство.

Напоследък Елен Колева признала пред приятелки, че причината за бързата раздяла с Аръков е именно липсата на секс. Въпреки възрастта, в която хормоните бушуват и сексът би трябвало да е в изобилие, жребецът на Елен сякаш бил като скопен и въобще не показвал признаци на потентност.

Други титулувани актриси също се оплаквали от напъните на Иво. Той ухажвал не една и две телевизионни хубавици, за да си уреди роля или просто за да си вдигне рейтинга. Дори и да не успявал да се намъкне в нечие легло, той не се свенял да пуска слухове за нови свои завоевания.

В последните дни медиите свързаха Иво с дъщерята на Христо Стоичков – Мика. Самият актьор се похвали с връзката си в ефира на bTV.

Сред артистичните среди обаче усилено се шушука, че шумно разтръбяваната връзка на белославския гларус с наследницата на футболния Ас е само параван. По вече изпробвана схема Аръков тръби за поредната си афера с известна жена и разбира се жадно трупа дивиденти.

Иво бил заплашен с отстраняване от сериала на живота си – „Фамилията” по bTV, заради плъзналите слухове за силна сексуална привързаност към собствения му пол. Отношението към подобни скандали в консервативната тв мрежа е меко казано негативно и кариерата на актьорчето била застрашена от бърза и внезапна телевизионна „смърт”.

След мимолетните връзки с популярни дами от шоубизнеса (кратки заради половата безпомощност на модела-артист с жените) 25-годишният мъжолюбец имал спешна нужда от „сериозна” жена до себе си, за да замаже очите на продуцентите от bTV. Или казано на езика на гей средите – имал нужда от Алиби. Каква по-добра „партия” от приближената на Росен Петров и любимка на bTV Мика Стоичкова?

Взаимно изгодните „условия” на сделката са толкова добри и за двамата, че могат да се конкурират и с най-сполучливите симбиози в природата. Мика и Иво го играят влюбена двойка, Иво е отново редом до известна жена, което ще хвърли сянка върху съмненията за неговата сексуалност, а Стоичковата щерка се кипри по светските партита и първите страници на изданията в компанията на „звездата” на национална тв мрежа.

За да подкрепи версията за „безгранична любов”, Иво Аръков дори замъкнал Стоичкова на служебния тим билдинг с колегите от сериала. Останалите от екипа коментирали помежду си, че той единствен си позволил да доведе „любимата жена” на корпоративното мероприятие, въпреки че всеки от сериала си има половинка.

Истинските звезди от „Фамилията” по  bTV се чудят колко време ще продължи яловата „любов” между Аръков и Стоичкова и на кой цвят ще кацне „пчеличката Иво” след това?!