Мика Стоичкова се натиснала за клипа с Криско

Днес по време на гостуването си в предаването „Нека говорят” по bTV, рапъра Криско се изтърва, че Мика му се е обадила за да участва в негов клип.

Стоичковата щерка от известно време гравитира в тв ефира и всячески търси популярност и вниманието на медиите.

Явно от ПР отделът й са я посъветвали да се натисне на актуалния певец за да трупа още известност.

На въпрос на водещия  Росен Петров как е решил да я снима във видео към своя песен, Криско заговори с характерния си мек диалект:

„Ми те като ми са обадиха да я сним... ей тва май не...” тук стана ясно, че Криско не трябваше да представи така нещата, но вече бе късно, все пак той бързо се окопити и продължи:

„Отначало я мислех за много надута, но после се оказа готина, въобще не се надува, че е дъщеря на Ицо...”. продължи с хвалебствията нашумелия изпълнител.

Росен Петров обаче много искаше да разбере дали Криско и Мика са гаджета и не спираше да настоява за отговор, двамата отрекоха клюките и казаха, че са си приятели, „като брат и сестра сме”.

Водещият продължи да човърка и да разпитва за личният живот и гаджетата на Стоичкова, но тя с раздразнение отбеляза, че не иска да говори за интимния си живот. Все пак Мика си призна, че когато е била на 16 е въртяла тийнейджърска любов със звездата на Барса и настоящ любим на Шакира, Жерар Пике.

Михаела както е истинското име на дъщерята на Христо Стоичков опроверга и слуховете да е била гадже на Божидара Бакалова, сестра на Мис България Ивайла Бакалова.

Освен с Криско и Божидара Бакалова, жълтата преса у нас свързва името й с тенисиста Григор Димитров, актьорите Башар Рахал и Дарин Ангелов.

Каталонската преса пък е далеч по-смела, след раздялата на Мика с автомобилния състезател Дани Клос медиите в Барселона я събират в любовен романс с Лео Меси.