Скандал след скандал тресат бТВ

Виктория Петрова отрязала мераците на Юксел Кадриев, бил стиснат?

След като водещи журналисти напуснаха медията заради конкурентна телевизия, а медията свали от екран водещото си лице Ани Салич, се оказа, че новата двойка водещи на централната емисия новини не могат да се гледат, пише ПИК, цитирайки razkritia.com. 
Виктория Петрова и Юксел Кадриев едвам изтърпявали снимките за ежедневните емисии, а през останалото време се подминавали в ледено мълчание без да си обелят и дума. Техни колеги издават, че причина за откритата им ненавист е някогашна тяхна връзка. Или поне опит за такава.

В кулоарите на телевизията се шушука, че след развода на хубавата Виктория, Юксел започнал доста настойчиво да я ухажва. Двамата дори излизали няколко пъти на романтични вечери, а денем често пиели кафето си заедно в намиращо се до телевизията кафене. Скъперничеството на Кадриев обаче се оказало препъникамък за зараждащите се отношения. Новинарят все се жалвал пред Петрова, че няма пари заради разходите по детето си и развода с оперната прима Бонка. Поради тази причина красавицата постоянно плащала сметките. Нещо повече, той дори вземал пари назаем от колежката си, които все не връщал.

На Виктория й писнало и решила да му бие шута, шушукат в кулуарите на bTV. Освен, че зарязала Юксел, Петрова решила да му натрие носа като се хване с колегата им Петър Бакърджиев.