Николета с космическа заплата

Плеймейтката прибира по 20 бона на месец за "Поверително от NL"

Дали рейтингът на предаването на Николета Лозанова е по-висок от този на Венета Райкова, не е сигурно, но заплатата й определено е! Плеймейтката прибира космическо възнаграждение като водеща на „Поверително от NL". Плейметката си прибира около 20 бона на месец, пише HotArena.net. За такава заплата в България могат само да си мечтаят изключително образовани хора на високи постове. 

Друг е въпросът доколко е квалифицирана като водеща и справя ли се добре. Масовото зрителско мнение обаче гласи, че Лозанова като водеща е пълен провал. Освен честите лапсуси, които прави, Николета води твърде изкуствено и сковано. Това оставя лошо впечатление у зрителя за неопитност и аматьорско предаване.

Все пак, като за 20 000 лева на месец, може да се постарае повече, нали?! Иначе на какво отгоре ще взима такава заплата? Висок рейтинг?

„Обичам да ме събуждат с отлични новини за рейтинга ни!! Поздравления за екипа на „Горещо“ - два пъти по-висок рейтинг и пазарен дял за нас“, съобщи с гордост във Фейсбук Венета Райкова. Двете предавания са излъчвани в събота, в един и същ часови пояс, в конкурентни телевизии. Очакванията обаче бяха с първото си предаване Николета да срине Венета.

„Венета два пъти по-гледана от Николета“, писаха и някои медии. Как обаче определиха тези резултати и дали всичко не е платена спекулация? Възможно ли е наистина епизодът за Ванга да е по-гледан от разкритията за Николета и Валери?

Според dir.bg, където единствено в интернет се предлага информация относно тв рейтингите, не „Горещо“, а „Поверително от NL“ е по-гледаното и по-харесвано предаване.

Рейтингът на Николета е 3.08% и се харесва от 66.67% от зрителите, докато на Венета е едва 2.56% и се харесва от 60%.