Цирк! Валери и Николета са заедно?

Майката на плеймейтката разкрила лъжата на семейството

Николета Лозанова и Валери Божинов разиграват театър и всъщност не са скарани, твърдят техни близки. Целта е около двамата да се шуми, за да може плеймейтката да има успех при старта на новото си предаване "Поверително от NL", пише sportline.bg.

Николета много иска да е водеща, това е ясно. Готова е дори да разбие семейството си заради рейтинг. Собствената й майка обаче я разкрила. Месеци наред Лозанова е съсредоточила цялата си енергия, за да се превърне в успешна тв водеща. Както вече стана ясно, предстои тази събота вечер да влезе в директна битка за зрителското внимание с Венета Райкова.  И двете дами имат за цел да изкарат "кирливите ризи" на известните и да зарадват зрителите си с най-горещите клюки от света на шоубизнеса. Само че го правят по различни телевизии. Все по-упорит е слухът, че именно заради тази своя цел Николета е разиграла целия театър с Божинов. Доказателство за това е именно майката на плеймейтката - Еридина. Тъщата на футболиста неволно се изпусна, че е в прекрасни отношения с него. Официално тя отказва да коментира дали Николета и Валери са в развод с лаконичните думи "Дъщеря ми е добре". Оказва се, че Николета май наистина е добре, и то със стария си мъж. Доскоро именно Еридина гледаше детето на Валери и Николета - Никол, в Пловдив. Дъщеря им обаче в момента не е при нея, а в семейния апартамент на футболиста и плеймейтката в София. Еридина публикува и снимка на внучка си с баща й Валери. Под нея тя написа "Лека нощ и от нас", визирайки нея и мъжа си Кирил. Повече от ясно е, че ако имаше драма между дъщеря й и нейния съпруг, тя не би била толкова мила към него. Под друга снимка на внучка си зад волана на семейния джип тя е написала "Като порасна, мама и тати ще ми купят такава".

В профила на Никол Валери Божинова във Фейсбук, е качена снимка с коментар: ДА се уча от сега, че като порасна мама и тате ще купят на мен ! :)))